У Львівській області відбулася колегія департаменту агропромислового розвитку

У Львівській області відбулася колегія департаменту агропромислового розвитку

31.07.13 13:23 0 1059
30 липня перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич прийняв участь у засіданні колегії департаменту агропромислового розвитку. Директор департаменту ознайомив присутніх із заходами які здійснювались з метою забезпечення продовольчої безпеки області, підвищення конкурентоспроможності продукції агропромислового сектору, вирішення соціальних проблем села.

На колегії було розглянуто підсумки роботиагропромислового комплексу області за І півріччя 2013 ріку, хід жнив та стан підготовки до осінньо – польових робіт, проблеми і шляхи розвитку м’ясо-молочної галузі АПК, стан та проблеми розвитку дорадництва. Обговорено основні напрямки роботи агропромислового комплексу області. В роботі колегії прийняли участь керівники наукових та громадських організацій, заступники директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, начальники районних управлінь агропромислового розвитку.

В ході обговорення членами колегії запропоновано можливі шляхи вирішення проблемних питань, а саме пропонувати інвесторам використовувати незадіяні будівлі, агрохолдингам вести свою діяльність не тільки в галузі рослинництві, а й спрямовувати свою діяльність на розвиток тваринництва.

Результати колегії підсумував Богдан Матолич та наголосив на необхідності зосередити основну увагу на тісній співпраці департаменту агропромислового розвитку з науковими установами, громадськими організаціями та дорадчими службами. А також чітко визначити основні пріоритети роботи. Активізувати роботу департаменту та районних управлінь агропромислового розвитку щодо своєчасного та ефективного використання коштів обласного бюджету передбачених на розвиток аграрного комплексу Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: Дохід ...

КОМЕНТАРІ