Керівник виплатив працівникам заробітну плату і уникнув кримінальної відповідальності

Керівник виплатив працівникам заробітну плату і уникнув кримінальної відповідальності

31.07.13 13:20 0 1265
Рівненський міський суд виніс постанову про закриття кримінальної справи по обвинуваченню 55-річного рівнянина Євгена, тим самим звільнивши чоловіка від кримінальної відповідальності. Підставою для цього стало погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками державного підприємства.

Житель обласного центру Євген, перебуваючи на посаді виконувача обов’язків директора одного з рівненських держпідприємств, безпідставно не виплатив 126 працівникам заробітну плату за листопад-грудень 2011 року, хоча підприємство впродовж цього періоду вело господарську діяльність й володіло коштами на розрахунковому рахунку.

Як розповів старший прокурор прокуратури м. Рівне Олег Костюк, обвинувачений подав до суду клопотання, в якому зазначено, що заборгованість із виплати заробітної плати працівникам державного підприємства за листопад–грудень 2011 року виплачена в повному обсязі. Судом встановлено, що до притягнення до кримінальної відповідальності виконувач обов’язків директора держпідприємства і справді погасив заборгованість перед працівниками. Відтак, відповідно до положень ч.3 ст. 175 КК України, Євгена звільнено від кримінальної відповідальності. Також суд виніс постанову про закриття кримінальної справи.

Прес-служба прокуратури м. Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ