Найбільш резонансні злочини та події на 31.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 31.07.2013 р.

31.07.13 14:31 0 1080
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14734 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4286 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 674 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 13 осіб загинули та 179 травмовано.

У Новомиргородському районі Кіровоградської області в результаті проведення слідчих дій затримано місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 30 липня в будинку за місцем проживання під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яною палицею заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 58-річній безробітній матері. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У місті Краматорську Донецької області у результаті проведення слідчих дій затримано 45-річну безробітну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вранці 30 липня в квартирі за місцем проживання під час сварки на ґрунті неприязних відносин ножем убила свого 27-річного безробітного співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Роменському районі Сумської області 29 липня у своєму будинку було знайдено мертвим 78-річного пенсіонера. За висновком судово-медичної експертизи його смерть настала внаслідок ушкодження внутрішніх органів. У результаті проведення слідчих дій затримано 42-річну безробітну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вдень 29 липня в будинку потерпілого під час раптово виниклої сварки заподіяла смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Великописарівському районі Сумської області в результаті проведення слідчих дій затримано 54-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 30 липня в будинку 42-річної безробітної місцевої жительки під час раптово виниклої сварки сокирою вбив господарку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

На Чернігівщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно службовця одного з управлінь інспекції сільського господарства в області. Він вимагав та отримав 500 доларів США неправомірної вигоди від місцевого жителя за видачу посвідчення тракториста, без фактичного навчання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна взяла участь у ...
Наступна новина: Правоохоронці влаштували ...

КОМЕНТАРІ