Мешканка Луганська: вдячна міліціонерам, які захистили нашу православну громаду від посягань зловмисників

Мешканка Луганська: вдячна міліціонерам, які захистили нашу православну громаду від посягань зловмисників

31.07.13 16:30 0 1392
До начальника ГУМВС України у Луганській області генерал-лейтенанта міліції Євгена Польського звернулася мешканка Луганська Віолета Серомолот. Жінка прийшла на особистий прийом, щоб подякувати працівникам Свердловського міськвідділу міліції за їх роботу.

Віолета Павлівна, будучи православним громадським представником, висловлює вдячність працівникам міліції за їх професіоналізм і допомогу у вирішенні її делікатного питання.

«Кілька місяців тому літня мешканка Свердловська вирішила заповісти свій будинок і ділянку церкви для будівництва нового храму - розповідає Віолета Павлівна. - Родичів у неї не залишилося, і вже кілька років жінка жила в будинку престарілих. Саме я, будучи православним громадським представником, зайнялася оформленням усіх необхідних документів. Проте відразу ж зіткнулася з явним протистоянням з боку невідомих людей, у яких були свої плани на землю пенсіонерки. Весь час, поки ми займалися оформленням документів, хтось намагався перешкодити цьому всілякими методами: підпалювали будинок, залишали записки з погрозами і обіцянками "не дати оформити землю". За кожним таким фактом ми зверталися в міліцію. Керівники міськвідділу взяли це питання на особистий контроль.

Завдяки працівникам Свердловського міськвідділу міліції люди, які розраховували на майно пенсіонерки, незабаром зрозуміли, що їм не вдасться заволодіти землею злочинними методами. На даний момент, у тому числі завдяки свердловським міліціонерам, нам удалося закінчити паперову тяганину. Сподіваємося, незабаром з Божою допомогою у Свердловську з'явиться ще один православний храм".

Відділ зв'язків із громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Проведено більше ста ...

КОМЕНТАРІ