Співробітники луганського

Співробітники луганського "Беркута" побували в гостях у дітей

31.07.13 17:45 0 1365
Учора, 30 липня, жителі маленької країни в дитячому оздоровчому таборі ГУМВС України у Луганській області «Дзержинець» чекали з нетерпінням. Адже саме цього дня до дітей приїхали довгоочікувані гості - співробітники батальйону міліції особливого призначення «Беркут». Протягом багатьох років правоохоронці із задоволенням зустрічаються зі своїми маленькими друзями, і такі зустрічі вже стали доброю традицією.

Бійці «Беркута» вчили дітей елементам стройової, військово-прикладної підготовки. У цікавій ігровій формі розповіли дітям про те, як потрібно поводитися в екстремальних ситуаціях, показували прийоми самооборони і вчили дітей як потрібно себе захищати, звертаючи увагу на те, що в екстремальних ситуаціях дуже важливо зберігати спокій і не панікувати.

Спілкуючись з бійцями «Беркута» діти цікавилися тим, чи складна у них служба, як часто їм доводиться затримувати злочинців, захоплювалися їх професійною підготовкою. Хлопчаки, оточивши беркутят задавали масу питань про те, що потрібно вміти і знати для того, щоб, коли вони стануть дорослими, їх теж взяли на службу в спецпідрозділ. На завершення заходу беркутята зробили дітям подарунок - показовий виступ свого підрозділу.

Ця зустріч залишила яскраві, незабутні враження, як у дітей, так і у співробітників дитячого оздоровчого табору і в чергове довела, що Луганська міліція не тільки дбає про збереження життя і здоров'я громадян, забезпечує громадський порядок, а й піклується про наше майбутнє - наших дітей.

На прощання хлопці запросили співробітників батальйону міліції особливого призначення «Беркут» частіше приїжджати в країну дитинства «Дзержинець», а бійці спецпідрозділу побажали дітям незабутніх вражень від літа.

Відділ зв'язків із громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: Цьогоріч 60 ...
Наступна новина: До Головного управління ...

КОМЕНТАРІ