У Криму викрили підпільний покер-клуб

У Криму викрили підпільний покер-клуб

31.07.13 18:23 0 1648
Організатори нелегального бізнесу ретельно дотримувалися заходів конспірації, вхід до закладу був дозволений тільки перевіреним гравцям. Співробітникам Управління боротьби з організованою злочинністю спільно зі Слідчим управлінням ГУМВС України в Автономній Республіці Крим вдалося припинити незаконну діяльність розважального закладу.

Комп'ютерна техніка, гральні карти, фішки, покерні столи, відеореєстратори, чорнові записи про ведення «бізнесу», а також грошові кошти в сумі понад 30 тисяч доларів США були виявлені і вилучені у ході проведення обшуків у самому закладі і за місцем проживання його власників.

Нелегальний покерний клуб розташувався у нежитловому приміщенні. Гра тут здійснювалася з прийняттям грошових ставок і в подальшому обміном фішок на виграні кошти. Однак потрапити сюди могло лише обмежене коло осіб.

- Були так звані члени клубу, тобто перевірені особи. Кожен мав свій магнітний ключ, - повідомив начальник відділу СУ ГУМВС України в АР Крим підполковник міліції Олексій Феклістов.

Під час перевірки оперативники встановили, що діяльність закладу була добре замаскована, мала кілька ступенів контролю. На приміщенні, де працював покер-клуб, не було ніякої вивіски, двері були завжди зачинені, а в закладі діяла чітко налагоджена система безпеки і пропусків.

- При вході до клубу потенційний гравець проводив карткою по замку, охоронець на екрані бачив його дані і навіть зображення. Потім людина заходила до кімнати, і тільки після візуального огляду її допускали до гри, - розповів Олексій Феклістов.

Проте не продумана система контролю, не броньовані двері, кодові замки, відеореєстратори і навіть тривожні кнопки не допомогли втекти від правоохоронців.

На даний час за даним фактом триває досудове розслідування за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом). Встановлені й організатори підпільного бізнесу. Їм загрожує штраф від 170 000 до 680 000 гривень з конфіскацією всього грального обладнання.

СЗГ ГУ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадяни дякують ...
Наступна новина: Представники МВС проведуть ...

КОМЕНТАРІ