У Львові в терцентрі сьогодні переглянули слайд-шоу, грали в шахи та вивчали шляхи вирішення конфліктних ситуацій

У Львові в терцентрі сьогодні переглянули слайд-шоу, грали в шахи та вивчали шляхи вирішення конфліктних ситуацій

31.07.13 19:56 0 1185
Львів соціальний. Львів`янм літнього віку – цікаве та корисне дозвілля.

30 липня о 12:00 в Храму Св. Климента Папи літні люди взяли участь у шаховому турнірі, також проходила зустріч з психологом на тему «Стратегії і тактики в конфліктній ситуації. Психодіагностика»

Також, в центрі денного дозвілля, що на Кирилівській, 3а за співпраці з Залізничним районом підопічні тер центру мали змогу переглянути слайд-шоу: «Подорож нашими екскурсійними стежинами «Наші подорожі по Львову»»

для літніх людей ми організували шаховий турнір, також проводили психодіагностику, яка допомагає визначити особливості кожної людини задля допомоги у вирішенні складних життєвих ситуаціях — повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, обслуговує понад 2 тис. одиноких львів’ян похилого віку, які отримують різні види соціально-побутових послуг.

Довідка:

Психодіагностика – це галузь психологічної науки, що розробляє методи виявлення й вимірювання індивідуально-психологічних особливостей особистості чи групи людей.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 264 юнаки присягнули на ...
Наступна новина: У Львові на площі Ринок ...

КОМЕНТАРІ