Депутати підтримали кандидатуру Андрія Бондарчука на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька»

Депутати підтримали кандидатуру Андрія Бондарчука на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька»

01.08.13 08:43 0 828
Таке рішення прийняли обранці громади під час 43-ї сесії міської ради. Нагадаємо, що згідно внесених змін до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», депутати мали винести одну кандидатуру на шнє засідання сесії, яку підтримали на спільному засіданні. У зв’язку з тим, що кворуму на вчорашньому спільному засіданні комісій не було, на сесії розглядали три кандидатури. Це – Володимир Марушкін, директор Луцького підприємства електротранспорту 1985-2003 років, Микола Головань, скульптор та Андрій Бондарчук, журналіст, письменник, народний депутат України першого скликання, керівник Волинської асоціації народних депутатів, голова Волинського Крайового Братства імені Святого Апостола Андрія Первозванного.

Міський голова Микола Романюк вніс пропозицію до порядку голосування, аби кожен з доповідачів розповіли про кандидатів, а потім перейшли до таємного рейтингового голосування. Депутати підтримали такий спосіб обрання кандидата на звання «Почесний громадянин міста Луцька».

Тож перший заступник міського голови Святослав Кравчук поінформував присутніх про діяльність та життєвий шлях Андрія Бондарчука. «Це людина, яка з 90-х років до відстоює інтереси української державності. За його кошти та залучені спонсорські створено Музей історії Луцького Хрестовоздвиженського братства, а також з його ініціативи – Братський Некрополь XVII століття, що знаходяться у нашому місті», - зауважив він.

Депутат Богдан Шиба поінформував про заслуги скульптора Миколи Голованя, а секретар міської ради Григорій Пустовіт ознайомив депутатів з діяльністю Володимира Марушкіна, директора Луцького підприємства електротранспорту 1985-2003 років.

Опісля депутати перейшли до голосування, за результатами – 32 голоси «за» кандидатуру Андрія Бондарчука. Тож на День міста, що святкуватиметься 25 серпня, Андрію Івановичу буде урочисто вручено посвідчення, диплом та нагрудний знак «Почесний громадянин міста Луцька».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звіт про надходження ...
Наступна новина: На Львівщині в ДТП ...

КОМЕНТАРІ