Довіра лучан до роботи міліції зростає

Довіра лучан до роботи міліції зростає

01.08.13 08:21 0 861
На сесії міської ради про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за І-ше півріччя 2013 року інформував начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Василь Марчишак. Він також відповів на запитання депутатів.

Зокрема, депутата Романа Романюка цікавили подробиці розслідування резонансної події, яка трапилася у Луцькому зоопарку.

Сергій Сівак з’ясовував чи укомплектовано штат слідчих, адже минулого року їх не вистачало? Доповідач відповів, що цю проблему вирішено, хоча плинність кадрів є, адже це робота непроста, відповідальна і малооплачувана.

Анатолій Пархом’юк просив міліцію більше уваги приділяти недопущенню куріння у громадських місцях.

Сергій Григоренко висловив побажання, щоб міліція проводила антитерористичні навчання у вихідні дні.

Анатолій Бірюков зауважив, що на зупинках та дворах молоді люди розпивають спиртні напої, потрібно вжити заходів й до порушників громадської дисципліни у Парку культури та відпочинку імені 900-річчя Луцька, де, навіть, багаття розпалюють.

За словами міського голови Миколи Романюка, влада робить все для того, аби відпочинок підлітків був змістовнішим: у місті будуються дитячі і спортивні майданчики.

Свої пропозиції щодо покращення роботи міліції висловили депутати Аскольд Пекарський, Микола Яручик, Роман Романюк. Вони стосувалися забезпечення відеонагляду у громадських місцях, патрулювання у місцях відпочинку молоді та відповідального ставлення до своїх обов’язків працівників міліції.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що «влада працює над проектом забезпечення відеонагляду, залучаючи до цього бізнесові структури, які також зацікавлені у зменшенні злочинності».

Микола Романюк запевнив, що й надалі сприятиме роботі Луцького МВ УМВС України у Волинській області, особливо дільничних міліціонерів, адже вони найближче до людей.

«А головною оцінкою роботи міліціонерів є те, що зростає довіра лучан до їх роботи», - наголосив міський голова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Керівник закарпатської ...

КОМЕНТАРІ