В Луцьку обранці громади розглянули запити своїх виборців

В Луцьку обранці громади розглянули запити своїх виборців

01.08.13 08:15 0 788
На сесії міської ради депутати озвучили ряд запитів та звернень.

Депутат Богдан Шиба адресував запит постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту щодо недоцільності реорганізації книгарень «Освіта» і «Планета».

Обранець громади Петро Савчук звернув увагу на недостатнє освітлення дворів біля окремих житлових будинків на проспекті Відродження. Він також акцентував увагу, що громадський спокій мешканців будинків, які знаходяться біля гімназії № 18, порушують компанії, що збираються на шкільному подвір’ї і розпивають спиртні напої. Депутат вважає, що також потрібно більше уваги приділяти охороні пришкільних територій в інших районах міста.

На незадовільний стан окремих пам’яток архітектури в історико-культурному заповіднику у своєму запиті звернула увагу Наталія Бунда. Вона запропонувала спеціалістам управління містобудування та архітектури провести зустріч з орендарями приміщень, які знаходяться у заповідній зоні. Зокрема, депутата непокоїть стан приміщення колишньої синагоги та будинків на вулиці Галшки Гулевичівни. Інший запит Наталії Бунди стосувався обмеження руху транспорту у Старому місті та парковки автомобілів біля ринку.

Депутат Тетяна Деметьєва звернулася з проханням провести належний благоустрій берегів річки Сапалаївки у районі школи №9 та стадіону СНУ.

Запити депутатів Миколи Яручика та Романа Романюка стосувалися ремонту доріг та вулиць міста, забезпечення благоустрою прибудинкових територій та освітлення дворів, що розташовані у їх виборчих округах.

Крім того, Роман Романюк озвучив запит щодо сприяння проведенню у місті 15 вересня свята тверезості.

Депутат Юрій Мишко наголосив на необхідності ремонту дороги, яка веде від вулиці Карбишева до університету «Україна».

Депутата Сергія Григоренка непокоять умови праці у новоствореному Центрі надання адміністративних послуг.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що питання опалення ЦНАПу вирішено, а от на придбання техніка для охолодження повітря цього великого приміщення потрібно немалі кошти, це приблизно 800-900 тис.грн. «Але над цим ми працюємо», – підсумував міський голова.

Депутата Андрія Козюру непокоїть інформація, що була опублікована на сторінках місцевих Інтернет-видань та ЗМІ щодо забрудненості повітря у місті. Він пропонує на сесії заслухати компетентні служби щодо цього питання. Він також пропонує спільно із Луцькою районною радою приділити більше уваги знищенню борщівника Сосновського.

Також свої запити озвучили депутати міської ради Андрій Осіпов, Анатолій Бірюков, Роман Бондарук та Аскольд Пекарський.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі затримали ...
Наступна новина: Тернопілля: у І півріччі ...

КОМЕНТАРІ