У Волинській області працівники ДСНС допомогли інваліду І групи під час підтоплення його оселі

У Волинській області працівники ДСНС допомогли інваліду І групи під час підтоплення його оселі

01.08.13 08:40 0 862
30 липня працівники державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька допомогли 59-річному місцевому жителю та відпомпували воду з його присадибної ділянки, підвалу та коридору будинку, що на вулиці Кривоноса. Чоловік є інвалідом І групи (без однієї ноги) та проживає із своєю 82-річною мамою. Самотужки викачати воду він не в змозі, тому й викликав рятувальників за номером «101».

Нагадуємо, що 30 липня в місті Луцьку пройшла велика злива, яка завдала багато проблем і клопоту мешканцям обласного центру.

Загалом надана допомога понад 50 громадянам у проведенні аварійно-рятувальних робіт внаслідок негоди у Луцьку 30 липня працівниками У ДСНС України у Волинській області.

Станом на 13:00 31 липня в м. Луцьку пожежно-рятувальні підрозділи проводять наступні аварійно-рятувальні роботи:

- за допомогою пожежно-рятувальної техніки та насосного обладнання здійснюється відкачування води з підвальних приміщень міської лікарні з поліклінікою по пр-ті Відродження, 13, загальноосвітніх школах № 2, 7, пологовому будинку міста, від 6-ти житлових будинків приватного сектору по вул. Нікішева та Верещагіна, з підвальних приміщень 5-типоверхових житлових будинків по пр-ту Відродження, 11 та Грушевського, 27, трансформаторної підстанції по вул. Вороніхіна;

- рятувальним відділенням АРЧ проведено розчищення проїжджої частини від поваленого дерева в с. Жидичин Ківерцівського району.

Всього задіяно 13 одиниць техніки та 52 чоловіки особового складу підрозділів і апарату У ДСНС в області.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ