За 1 півріччя 2013 року платники податків міста Луцька та Луцького району сплатили 325,1 мільйона гривень податку на прибуток

За 1 півріччя 2013 року платники податків міста Луцька та Луцького району сплатили 325,1 мільйона гривень податку на прибуток

01.08.13 08:47 0 906
За 6 місяців поточного року платниками податків, які обслуговуються на території Луцької ОДПІ до Державного бюджету сплачено 325,1 мільйона гривень податку на прибуток.

Про це під час особистої зустрічі з головними бухгалтерами та керівниками підприємств, установ та організації міста Луцька та району повідомила начальник управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій Луцької ОДПІ Галина Куньчик.

«Такі надходження забезпечені в основному завдяки добровільній сплаті платниками податку на прибуток, а також новаціям в податковому законодавстві, а саме: запровадженню авансової сплати податку на прибуток великим бізнесом та зменшення ставки податку до 19 відсотків», - зазначила посадовець.

Фахівець Луцької ОДПІ Міндоходів нагадала присутнім, що з початку року у зв’язку із законодавчими змінами, внесеними до статті 57 Податкового кодексу, платники податків подають декларації з податку на прибуток та сплачують податок на підставі річної податкової декларації.

При цьому платники податків, які мають доходи за попередній звітний (податковий) рік більше 10 мільйонів гривень починаючи з березня 2013 року сплачують щомісячно авансові внески з податку на прибуток у розмірі не менше 1/12 нарахованої до сплати суми податку за попередній звітний (податковий) рік.

Довідково: у місті Луцьку та районі станом на 01 липня 2013 року зареєстровано 9150 суб’єктів господарювання, які є платниками податку на прибуток.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аби уникнути ...

КОМЕНТАРІ