В Закарпатській області пожежу в квартирі міської багатоповерхівці ліквідовано

В Закарпатській області пожежу в квартирі міської багатоповерхівці ліквідовано

01.08.13 08:10 0 847
31 липня о 11:20 ужгородські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу на вулиці Минайській, що в обласному центрі. Осередком пожежі стала трикімнатна квартира міської восьмиповерхівки. Пожежу помітила неповнолітня дівчинка, мешканка даного будинку. Вона, спускаючись сходами, побачила, що з дверей квартири на четвертому поверсі йде дим. Дитина не розгубилася, а відразу повідомила про побачене дорослих. Вони й зателефонували на номер «101».

На момент прибуття вогнеборців, у квартирі нікого з домочадців не було. Через сильну задимленість рятувальникам довелося працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання. Також бійці ДСНС провели евакуацію 12 людей, які мешкали у сусідніх квартирах. Вони, добряче надихалися чадного газу, й самотужки не змогли б вибратися з димової пастки.

Але на цьому рятувальна операція ще не закінчилася. Щойно господиня повернулася додому, як почала бідкатися про долю своєї домашньої улюблениці Люсі. Перелякану кицьку, яка була вже майже непритомна, рятувальники разом з власницею знайшли під диваном в одній з кімнат. Коли бідолашну тваринку винесли на свіже повітря й полили водою, то вона поступово почала приходити до тями.

На думку фахівців пожежної справи, ймовірніше за все пожежа стала наслідком несправності електророзподільчого щитка, що знаходився у коридорі оселі. Остаточна причина виникнення вогняної стихії та заподіяні збитки встановлюються. Вогнем були пошкоджені вхідні двері та речі домашнього вжитку, а також у кімнатах закопчені сажею стіни.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чісора готовий битися з ...

КОМЕНТАРІ