Хмельниччина: на Теофіпольщині легалізували 11 неоформлених найманців

Хмельниччина: на Теофіпольщині легалізували 11 неоформлених найманців

01.08.13 08:23 0 834
Таким є результат роботи працівників Теофіпольського відділення Красилівської ОДПІ щодо проведення перевірок з метою виявлення виплати заробітної плати «в конвертах» та незаконного оформлення трудових відносин із найманими працівниками.

Загалом у січні-червні поточного року відповідною робочою групою проведено 7 перевірок, в ході яких було перевірено 23 суб'єкти господарської діяльності та виявлено 11 «нелегалів».

Крім того, як розповіла начальник Теофіпольського відділення Красилівської ОДПІ Валентина Грицаюк, податківці району щомісячно за результатами аналізу поданих роботодавцями даних за формою 1-ДФ ініціюють заслуховування на засіданнях робочих груп при місцевих органах влади керівників підприємств та приватних підприємців – роботодавців, які виплачують заробітну плату у розмірах, менших від мінімальної, або уклали угоди із найманими працівниками про неповну трудову зайнятість. Загалом у першому півріччі поточного року у районі проведено 5 засідань тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та сприяння легалізації тіньової зайнятості населення та тіньової заробітної плати.

А ще з метою повноти надходження податку на доходи з фізичних осіб працівники відділення протягом звітного періоду провели 13 зустрічей з керівниками підприємств та фізичними особами – підприємцями, які є боржниками по податку на доходи, а також та такими, що виплачують заробітну плату в розмірі меншому від законодавчо встановленого мінімуму. Як результат, місцевий бюджет додатково отримав 3,8 тисяч гривень заборгованого податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом 2013-2014 років на ...
Наступна новина: У Волинській області днями ...

КОМЕНТАРІ