Івано-Франківщина: на Верховинщині ведеться підготовчі роботи щодо будівництва очисних споруд

Івано-Франківщина: на Верховинщині ведеться підготовчі роботи щодо будівництва очисних споруд

01.08.13 08:19 0 753
На виконання доручення Президента України щодо завдань розвитку будівельної галузі в районі днями відбулася нарада в першого заступника голови районної державної адміністрації Юрія Сіренчука, на якій начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Святослав Лазорик проінформував про виконання розпоряджень голови районної адміністрації від 31.08.2012 року «Про внесення змін до районного бюджету» та від 18.06.2013 року «Про виділення коштів», стосовно стану виконання робіт по будівництву очисних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина.

Так, у 2012 році було виділено 500 тис. грн. на реалізацію природоохоронного заходу: «Будівництво необхідних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)». Управлінням регіонального розвитку та будівництва районної державної адміністрації було укладено угоду з ТзОВ «Інвестиційно-Будівельна Компанія МІРАКС-ГРУП» щодо будівництва необхідних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина (в тому числі геодезичні роботи, геологічні роботи та виготовлення проектно-кошторисної документації).

Згідно зведених кошторисних розрахунків будівництво необхідних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина, Верховинського району, Івано-Франківської області поділяється на черговість робіт і становить 13326,101 тис. грн.:

І черга будівництва (перший пусковий комплекс) - 4355,735 тис. грн.;

І черга будівництва (другий пусковий комплекс) – 2579,054 тис. грн.;

ІІ черга будівництва – 3408,099 тис. грн.;

ІІІ черга будівництва – 2983,213 тис. грн.

На даний час проводиться експертиза проекту будівництва: «Будівництво необхідних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина – І черга будівництва». На дані цілі з обласного бюджету виділено 550 тис.грн. Після отримання позитивного експертного висновку проектно-кошторисної документації планується приступити до процедури закупівлі щодо будівництва необхідних споруд для очищення стічних вод в селищі Верховина на суму 4355,735 грн. та, безпосередньо, - до будівництва даного об’єкту.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підприємствами ...
Наступна новина: Чернівці: Автоматичні ...

КОМЕНТАРІ