Віктор Шемчук провів робочу зустріч із першим заступником Міністра доходів і зборів України Степаном Дериволковим

Віктор Шемчук провів робочу зустріч із першим заступником Міністра доходів і зборів України Степаном Дериволковим

01.08.13 09:30 0 872
31 липня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся із першим заступником Міністра доходів і зборів України Степаном Дериволковим.

У рамках наради обговорено ряд важливих питань, зокрема в частині завершення об’єднання податкових та митних органів на Львівщині в єдине головне управління Міндоходів у Львівській області.

В.Шемчук наголосив на важливості злагодженої роботи новоствореного управління. “ ця робота потрібна усьому суспільству. Адже головне управління Міндоходів у Львівській області працює над наповненням місцевих бюджетів, а це відповідальна та вкрай важлива місія”, – зазначив очільник області.

Своєю чергою С. Дериволков наголосив, що інтеграція податкової та митної служб у Львівській області відбулася у стислі терміни. “Ми системно підвищуємо рівень надання послуг громадянам. Зокрема, на виконання доручень Президента, докорінно змінено роботу податкової міліції, відбувається усунення адміністративних бар’єрів для роботи підприємців, скорочені терміни проходження усіх митних процедур”, – зазначив перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ