Чернігівщина: В області вже оздоровилося та відпочило понад 53 тисячі дітей шкільного віку

Чернігівщина: В області вже оздоровилося та відпочило понад 53 тисячі дітей шкільного віку

01.08.13 08:19 0 812
У розпалі дитяча оздоровча кампанія 2013 року. Про те, як вона проходить на Чернігівщині йшлося на черговому засіданні обласної міжвідомчої комісії з організації відпочинку і оздоровлення дітей та учнівської молоді, що відбулася 31 липня під головуванням в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрія Музики.

Відкриваючи засідання він наголосив, що питання збереження та відновлення здоров'я дітей, організація якісного, безпечного, повноцінного оздоровлення та відпочинку перебуває під постійною увагою Президента України та керівництва Чернігівської області.

На оздоровлення та відпочинок дітей Чернігівщини наразі вже використано майже 36 млн грн – 72% від запланованого.

В області функціонують всі 26 закладів оздоровлення (23 позаміські заклади оздоровлення та відпочинку, 3 санаторного типу), 532 заклади відпочинку (516 таборів з денним перебуванням, 14 таборів праці і відпочинку, 2 наметові містечка). Ще один табір з денним перебуванням буде працювати в серпні.

У липні на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відкрито літню оздоровчу школу «Сокіл».

Слід зазначити, що на виконання вимог Президента України та Уряду цьогоріч в області планується забезпечити оздоровленням та відпочинком не менше 70,7% від загальної кількості дітей шкільного віку, а це понад 63 тисячі. Оздоровчі послуги планується надати 26158 дітям, що складає 41,5% від загальної кількості наданих послуг.

Станом на 25.07.2013 вже оздоровилося та відпочило понад 53 тисячі дітлахів Чернігівської області.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Автоматичні ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ