Начальник Департаменту ДАІ МВС України провів особистий прийом громадян на Рівненщині

Начальник Департаменту ДАІ МВС України провів особистий прийом громадян на Рівненщині

01.08.13 08:14 0 955
31 липня 2013 року мешканці Рівненської області спілкувалися з керівником ДДАІ МВС України полковником міліції Володимиром Астапковичем з питань, що стосуються діяльності Державтоінспекції.

Окрім місцевих жителів, нагоду зустрітися з керівником відомчого Департаменту мали і працівники підрозділів ДАІ УМВС України в Рівненській області.

З особовим складом Володимир Астапкович поспілкувався перед початком прийому громадян. Звертаючись до присутніх, керівник Департаменту ДАІ МВС України звернув увагу на пріоритетні напрямки у діяльності працівників ДАІ. Зокрема йшлося про посилення заходів, направлених на забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області. Особливу увагу було звернуто на взаємовідносини інспекторів з учасниками дорожнього руху та стан дисципліни у підрозділах ДАІ.

- Щодня ви спілкуєтеся з людьми – зауважив Володимир Астапкович, - тож професійне виконання своїх обов’язків у поєднанні з виваженістю, уважністю та ввічливим ставленням до громадян повинні бути для вас головним. Оцінку міліції, як показує практика, громадяни найчастіше дають після спілкування з інспекторами Державтоінспекції та дільничними – продовжив керівник ДДАІ МВС України.

Володимир Астапкович також окреслив заплановані зміни, що стосуються вдосконалення діяльності підрозділів ДАІ, у тому числі реєстраційно-екзаменаційних служб, а також поліпшення матеріально-технічного забезпечення.

Наприкінці зустрічі начальник ВДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк подякував Володимиру Астапковичу за надану практичну та методичну допомогу Державтоінспекції регіону та запевнив, що працівники ДАІ Рівненщини зроблять усе можливе, аби якісно виконувати свою роботу і мати високий рівень довіри населення.

Також у рамках робочого візиту у регіон, начальник Департаменту ДАІ МВС України провів два прийоми громадян – в обласному центрі та одному з районів Рівненщини. Зокрема, в приміщенні відділу Державної автомобільної інспекції УМВС України в Рівненській області він зустрівся з мешканцями міста Рівне. А жителі Млинівського, Дубенського та Демидівського районів поспілкувалися з керівником Державтоінспекції України в приміщенні відділу ДАІ Млинівського району.

Крім того, в обласному відділенні ДАІ працювала багатоканальна телефонна лінія, на яку дзвонили усі, хто не мав змоги прибути на прийом особисто.

Питання, з якими зверталися громадяни, мали самий різний характер. Хтось просив роз'яснити, за яким принципом працює пристрій «Гарпун», і які наслідки зафіксованого ним порушення, інші цікавилися питаннями роботи реєстраційно-екзаменаційних відділів, навчання дітей безпечній поведінці на дорозі, деяких громадян турбувало питання проходження технічного контролю їх транспортних засобів, безпека пасажирських перевезень. Були серед громадян і ті, хто просто подякував працівникам Рівненського Відділу ДАІ за роботу. Зокрема, під час прийому громадян надійшов телефонний дзвінок від мешканця Гощанського району. Чоловік щиро дякував керівнику департаменту ДАІ за те, що у рядах рівненської Державтоінспекції працюють інспектори ДПС, які фактично врятували життя його сину. У критичний момент саме працівники ДПС Рівненського міськвідділу допомогли проїхати автомобілю швидкої допомогли через затори.

На всі запитання громадян, які прийшли на прийом, керівник департаменту ДАІ МВС України Володимир Астапкович дав вичерпні відповіді. Загалом до начальника ДДАІ звернулися 29 жителів Рівненщини.

Підводячи підсумок зустрічі, Володимир Астапкович підкреслив, що виїзні прийоми громадян керівництвом Департаменту ДАІ МВС України будуть проводитися і надалі по всіх областях України. Їх мета: вивчення рівня організації службової діяльності та ставлення населення до працівників міліції.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби

ДАІ Рівненської області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі затримали ...

КОМЕНТАРІ