У Рівненській області інформаційно-розяснювальна робота – шлях до конструктивного діалогу

У Рівненській області інформаційно-розяснювальна робота – шлях до конструктивного діалогу

01.08.13 08:09 0 862
У всіх населених пунктах Корецького району Рівненської області проведено загальні збори громадян. Тож місцеві жителі могли безпосередньо поспілкуватись з керівництвом управління Держземагентства у Корецькому районі з приводу існуючих проблем та визначити можливі шляхи їх вирішення.

-«Здебільшого місцевих жителів турбує питання плати за оренду земельних часток (паїв). Багато звернень стосувалось і порядку отримання правовстановлюючих документів на землю» - зазначив начальник управління Держземагентства у Корецькому районі Валентин Бедричук.

За результатами спілкування з громадами, фахівцями управління Держземагентства в районі вжито заходів щодо прискорення виготовлення державних актів на право власності на земельні частки (паї) по Морозівській сільській раді. Надано роз’яснення щодо зміни порядку ведення Державного земельного кадастру. Направлено клопотання керівникам сільськогосподарських підприємств щодо погашення заборгованості за оренду земельних часток (паїв).

З метою прискорення робіт щодо виготовлення державних актів на право власності на земельні частки (паї) по Залізницькій сільській раді управлінням Держземагентства в Корецькому районі Рівненської області проведена робота щодо роз’яснення місцевим жителям змін до порядку видачі правовстановлюючих документів на землю для реєстрації земельних ділянок та порядку ведення Державного земельного кадастру.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like786", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Всі комунальні служби ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ