У Тернополі ремонтують під’їзди, інженерні мережі та ліфти

У Тернополі ремонтують під’їзди, інженерні мережі та ліфти

01.08.13 08:28 0 818
Ще з початку року підприємства, які здійснюють утримання житлового фонду комунальної та кооперативної власності, розпочали роботи поточного характеру з ремонту сходових кліток.

« ремонтуємо 148 під’їздів у 117 будинках, - розповів Микола Лесів, начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології. - Також на укладено договори на капітальний ремонт покрівель у 14-ти житлових будинках на суму 1836,8 тис. грн. Тривають роботи на об’єктах вулиць В.Великого, 7, Над Ставом, 6, Тарнавського, 18, 15 Квітня, 15, Чалдаєва, 6, а також на бульварі Т.Шевченка, 4 та Петлюри,7».

Крім того, рішенням виконавчого комітету міської ради від 11 червня цього року було передбачено 700 тисяч гривень на проведення капітального ремонту внутрішньо будинкових інженерних мереж 18-ти житлових будинків. Роботи буде завершено до початку опалювального сезону.

«Не менш болючою для житлового фонду є проблема міжпанельних швів, - зауважив Микола Лесів. - На вирішення цієї проблеми у 15 житлових будинках було передбачено кошти в сумі 450 тисяч гривень. Наразі відремонтовано міжпанельні шви на 8 будинках. До початку вересня роботи будуть завершенні у повному обсязі».

На даний час комунальники провели експертне обстеження 76 ліфтів і уже вдалося капітально відремонтувати поверхотяги у будинках на проспекті С. Бандери, 96 –V, IX, Морозенка, 3 – ІІ та В. Великого,7 – VI. За рахунок позабюджетних коштів проведено заміну 16-ти кабін ліфтів. Також відремонтовано сходи на вулицях Макаренка-Степова, Чалдаєва, 13 та Тарнавського, 4.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ