Тернопілля: валентин Хоптян ознайомився з роботою приватного сільськогосподарського підприємства «Агропродсервіс»

Тернопілля: валентин Хоптян ознайомився з роботою приватного сільськогосподарського підприємства «Агропродсервіс»

01.08.13 08:46 0 1015
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, перебуваючи з робочою поїздкою у Тернопільському районі, ознайомився з роботою приватного сільськогосподарського підприємства «Агропродсервіс».

Разом із генеральним директором корпорації «Агропродсервіс» Іваном Чайківським він оглянув насіннєвий завод, який нещодавно розпочав прийом і переробку зерна озимої пшениці та озимого ячменю.

«На даний момент вироблено понад 500 тонн високоякісного насіння пшениці та 1500 тонн озимого ячменю, - розповів директор підприємства Андрій Баран. - Весь матеріал, що надходить на насіннєвий завод, попередньо проходить жорсткий лабораторний контроль. Продукція повністю відповідає усім вимогам європейської якості, які фахівці пред'являють до посівного матеріалу», - поінформував Андрій Баран.

Варто зазначити, що впродовж багатьох років «Агропродсервіс» є елітним господарством з вирощування насіння зернових.

Також Валентин Хоптян оглянув свинокомплекс.

Голова ОДА відзначив позитивні напрацювання, які є в агрофірмі і стосуються збільшення поголів’я свиней, стану обробітку землі та рівню заробітної плати.

«Ми оглянули сучасний комплекс, розрахований на утримання 60 тисяч свиней, - сказав керівник краю. - На цьому діяльність не припиняється. Уже ведуться проектні роботи щодо будівництва аналогічного комплексу у Лановецькому районі. Дякуючи таким господарям, як Іван Адамович Чайківський, сільське господарство на Тернопільщині продовжує розвиватися».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині в ДТП ...
Наступна новина: За 1 півріччя 2013 року ...

КОМЕНТАРІ