Тернопілля: у І півріччі 2013 року обсяг реалізованої промислової продукції в області зріс на 7,5%

Тернопілля: у І півріччі 2013 року обсяг реалізованої промислової продукції в області зріс на 7,5%

01.08.13 08:15 0 853
"Робота органів влади області спільно із суб’єктами господарювання у звітному періоді спрямовувалась на підвищення економічної стійкості господарського комплексу, зростання його конкурентоздатності та на цій основі - підвищення життєвого рівня населення регіону", - доповіла під час виїзного засідання колегії облдержадміністрації директор департаменту економічного розвитку ОДА Галина Воляник.

Так, за підсумками І півріччя 2013 року спостерігалось зростання виробництва промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів на 2,1%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 6,9%, виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 30,4%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 15,9%. Обсяг реалізованої промислової продукції зріс на 7,5 % до 3,4 млрд. гривень.

З метою розширення внутрішнього виробництва та споживання створено належну сировинну базу для переробних підприємств області і виробництва місцевої продукції.

Так, виробництво продукції сільського господарства за звітний період в порівнянні з січнем-червнем 2012 року зросло на 9,2%, у тому числі у сільськогосподарських підприємствах – на 31,8%. В агропромислових підприємствах виробництво м’яса у порівнянні з січнем-червнем 2012 року збільшилося на 44,2%, молока на 11,5%, яєць на 34%.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку обранці громади ...
Наступна новина: Закарпатські суб’єкти ...

КОМЕНТАРІ