Тернопілля: з початку року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 231,4 млн гривень

Тернопілля: з початку року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 231,4 млн гривень

01.08.13 08:38 0 860
З початку року підприємствами Тернопільської області виконано будівельних робіт на суму 231,4 млн гривен. У І кварталі 2013 року введено в експлуатацію 98,7 тис.м.кв. загальної площі житла, що на 13,9% більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Про це було повідомлено під час виїзного засідання колегії обласної державної адміністрації.

Як наголосив голова ОДА Валентин Хоптян, питання нарощення обсягів будівельних робіт та виконання завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі, перебувають на особливому контролі.

Сприятиме їх виконанню реалізація Програми економічних реформ та завдання, визначені Національним та регіональним планами дій з реалізації реформ на 2013 рік в частині активізації діяльності будівельних організацій у напрямку реалізації програм з будівництва житла та скорочення чисельності об’єктів незавершеного будівництва.

Також голова ОДА доручив структурним підрозділам обласної державної адміністрації спільно з райдержадміністраціями та виконавчим комітетом Тернопільської міської ради сприяти використанню будівельних матеріалів та виробів підприємств місцевої будівельної індустрії при будівництві об’єктів за рахунок бюджетних коштів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Толока з благоустрою ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ