На Тернопіллі у користувачів касової техніки ще є час, щоб перейти на електронну звітність

На Тернопіллі у користувачів касової техніки ще є час, щоб перейти на електронну звітність

01.08.13 08:12 0 768
До першого січня 2014 року усі користувачі касової техніки повинні перейти на електронну звітність касових апаратів, в інакшому випадку до них будуть застосовані штрафні санкції у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

Щоб уникнути цих неприємностей, варто заздалегідь подбати про виконання норм законодавства та звернутися до центрів сервісного обслуговування або виробників касової техніки для проведення відповідного доопрацювання моделей касових апаратів або придбання нової техніки.

На Тернопільщині до Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій підключено вже понад дві тисячі користувачів касової техніки, це 50% від загальної кількості РРО в області. Ці касові апарати вже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів.

Наголошуємо, що для подання звітності в електронному вигляді необхідно встановлювати лише ті модеми, використання яких передбачено виробником конкретної моделі реєстратора розрахункових операцій, та для яких ним розроблено відповідну версію внутрішнього програмного забезпечення, що занесена до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На сесії міської ради ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ