На Одещині міліціонери показали дітям музей під відкритим небом

На Одещині міліціонери показали дітям музей під відкритим небом

01.08.13 09:15 0 830
Працівники Тарутинського райвідділу міліції Одеської області організували для 22-х дітлахів із неблагополучних родин, віком від 6 до 16 років, поїздку до відомого в районі етнографічного музею під відкритим небом «Фрумушика-Нова».

Подібні заходи працівниками тарутинської міліції організовуються вже не вперше. Раніше проводилися різноманітні конкурси, а ось екскурсій ще не було. Тож правоохоронці й вирішили у період літніх канікул звозити дітей до туристичного комплексу.

Всі організаційні питання взяв на себе начальник райвідділу майор міліції Іван Іщенко.

- Прибувши на місце автобусом, - розповідає він, - діти з інтересом оглянули мисливський будиночок, етнографічний музей, національні садиби та зоопарк, який нам люб'язно дозволили відвідати, незважаючи на те, що він був на ремонті.

Вражаючим моментом було відвідування храму Фрумушики-Нова. Цей храм - один з найкрасивіших у районі, справжній витвір мистецтва. Екскурсовод провела там з дітьми захоплюючу та пізнавальну екскурсію.

Але найцікавішим було купання дітей у басейні, яких тут два - один для маленьких, а інший, побільше, - для дорослих, а також обід у «польових умовах», на свіжому повітрі, приготовлений працівниками райвідділу, під керівництвом «головного шеф-кухаря» - старшого інспектора дозвільної системи Сергія Калкатинича.

- У дітей від цієї поїздки залишилася маса вражень, - поділилася начальник сектору кадрового забезпечення Тетяна Бурлаченко, - подібні заходи проводитимуться співробітниками тарутинської міліції й надалі.

ВЗГ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У владі США знову виступили ...

КОМЕНТАРІ