У Криму п'яний чоловік влаштував стрілянину з

У Криму п'яний чоловік влаштував стрілянину з "пневматики" по колишній коханій

01.08.13 10:16 0 868
В смт Чорноморське близько шостої години вечора наряд спецпідрозділу групи затримання Євпаторійського міжрайонного відділу Державної служби охорони отримав повідомлення, що надійшло по лінії «102», про те, що невідомий на місцевій автостанції відкрив стрілянину імовірно з пневматичного пістолета по виїжджаючому автомобілю таксі.

За лічені хвилини правоохоронці прибули на місце виклику. Там до наряду звернулися місцеві таксисти і вказали на пасажира автобуса, який від'їжджав з автостанції до Євпаторії.

За словами водіїв, вони стали свідками жахливої ситуації, коли п'яний чоловік у всіх на очах завзято вмовляв свою колишню дівчину повернутися до нього, а коли вона навідріз відмовилася, став їй погрожувати, розмахуючи, як їм здалося, пневматичним пістолетом. Вирвавшись з обіймів грубіяна, дівчина швидко сіла у таксі і поїхала. Коли ж автомобіль від'їжджав від автостанції, екс-бойфренд почав стріляти по ньому, але, на щастя, промахнувся.

- Підоспілий вчасно наряд ДСО у складі прапорщика міліції Дмитра Моргунова і старшини міліції Павла Починского затримав відправлення автобуса і «вільного стрілка», який намагався втекти з місця події, - розповів начальник УДСО при ГУМВС України в АР Крим полковник міліції Олег Гронь. - Під кріслом, де сидів зловмисник, міліціонери знайшли предмет, схожий на пневматичний пістолет, який той «забув», виходячи з автобуса, залишивши собі тільки кобуру.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Чорноморського районного відділу міліції. Горе-стрілка, яким виявився 32-річний житель Євпаторії, який приїхав до Чорноморського з'ясувати стосунки зі своєю колишньою співмешканкою, доставили в чергову частину міліції для проведення слідчих дій.

На даний час за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України - загроза вбивством. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років.

СЗГ ГУ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ