Серед офіцерів Львдувс - двоє срібних призерів спортивних змагань світового рівня

Серед офіцерів Львдувс - двоє срібних призерів спортивних змагань світового рівня

01.08.13 06:16 0 1054
Cписок спортивних досягнень працівників Львівського державного університету внутрішніх справ доповнений двома медалями вищого ґатунку.

На Кубку світу з кікбоксингу, який відбувся у місті Орландо (США, штат Флорида), друге місце посів викладач кафедри фізичної підготовки, капітан міліції Роман Голод. Чотирьохразовий чемпіон світу, дворазовий чемпіон Європи, семиразовий переможець чемпіонату України з кікбоксингу, Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу вкотре довів, що львівська школа кікбоксингу має достойного представника, а Львівський державний університет внутрішніх справ – офіцера, досягненнями якого можна пишатися.

А на Всесвітній літній Універсіаді в місті Казань срібну нагороду виборола інспектор спортивної команди відділу кадрового забезпечення, майстер спорту України зі стрільби кульової старший лейтенант міліції Марта Бойчук.

Важко було не поділитися такими приємними новинами з громадськістю, тому в навчальному закладі відбулася прес-конференція зі срібними призерами. На зустріч зі спортсменами завітали журналісти друкованих та інернет-видань, телевізійних каналів Львівщини.

Привітавши присутніх, начальник відділу кадрового забезпечення підполковник міліції Анатолій Перепелиця зазначив, що керівництво ЛьвДУВС особливу увагу приділяє тому, аби фізичною підготовкою курсантів опікувалися справжні професіонали, спортсмени, які є достойним прикладом для наслідування, адже саме таким чином у процесі навчання майбутніх правоохоронців можна досягнути вагомих результатів. Саме тому ми бачимо такі високі показники наших колег, а також хороші результати на інших змаганнях за участі вихованців університету.

У свою чергу Роман Голод та Марта Бойчук радо поділилися з гостями враженнями від змагань, про те, як непросто було досягти поставленої мети, на скільки сильними та підготованими були суперники, відповіли на чисельні запитання представників мас-медіа.

– На кубку світу з кікбоксингу були спортсмени з 67 країн світу. Та, на жаль, чемпіоном світу завадила стати травма коліна. Минулого року я боксував у фіналі з переломом руки, але виборов золото, – розповів Роман Голод.

Зазначимо, що Львівський кікбоксер цьогоріч успішно провів у США п’ять поєдинків – з бразильцем, італійцем, німцем, також із представником Південної Африки та канадцем.

З прекрасними враженнями від Універсіади повернулася до України і Марта Бойчук.

– Важко не відзначити організацію всесвітнього спортивного змагання – все було на вищому рівні, – сказала срібна призерка.

Що ж до самого виступу, то українські спортсменки показали хороший результат, проте російські суперниці були сильнішими.

– Срібна медаль на спортивному змаганні такого рівня – це хороший результат, а «золото» у нас ще попереду, – запевнила Марта Бойчук.

Із гордістю за колегу хочемо нагадати, що згідно з Указом Президента України №392/2013 «Про нагородження державними нагородами України за досягнення високих спортивних результатів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді в Казані, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України» інспектора спортивної команди відділу кадрового забезпечення ЛьвДУВС старшого лейтенанта міліції Марту Бойчук нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Відділ зв’язків з громадськістю

ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ