Львівські правоохоронці підвищують рівень обслуговування громадян на об'єктах транспортної інфраструктури

Львівські правоохоронці підвищують рівень обслуговування громадян на об'єктах транспортної інфраструктури

01.08.13 15:53 0 976
Питання ефективної роботи правоохоронців транспортної міліції на теренах Стрийщини (Львівська обл.) обговорювалося під час зустрічі міського голови Романа Шрамов’ята та начальника Управління МВС України на Львівській залізниці полковника міліції Володимира Дитюка.

Стрийський залізничний вокзал - це візитівка не тільки мальовничого прикарпатського міста, а й рекреаційного регіону, який має унікальні природні та лікувальні властивості. Зі Стрийського вокзалу електропоїзда курсують до курортних міст Моршин, Трускавець, Східниця і що необхідно відмітити щорічно зростає кількість громадян України та іноземців, що прибувають пройти курс лікування цілющої «Нафтусі» та «Моршинської».

Метою зустрічі керівників стало бажання підвищити рівень обслуговування громадян на об’єктах транспортної інфраструктури Стрия, у тому числі у сфері особистої та майнової безпеки. Опитування іноземців, що здійснюється міжнародними соціологічними організаціями показують, що не тільки цілюща вода, а й безпечне перебування, високий рівень медичного обслуговування приваблює громадян усіх країн Євросоюзу, США та СНД.

Окрім того Володимир Дитюк проінформував мера міста про особистий прийом та питання, які піднімалися.

Мер міста Стрий Роман Шрамов’ята з цікавістю вислухав про стан оперативної обстановки на дільниці оперативного обслуговування від начальника лінійного відділу на станції Стрий майора міліції Миколи Петренко. У мера міста було ряд питань, щодо ефективності діяльності підрозділу, але не тільки критика міського голови, а ефективна допомога дозволила рішити ряд проблем, що на думку начальника Управління Володимира Дитюка буде сприяти наданню більш повних і якісних правоохоронних послуг населенню.

Під час спілкування не залишилося без уваги зустрічі Володимира Дитюка з залізничниками.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ