За високі досягнення в службовій діяльності відзначили кримських правоохоронців

За високі досягнення в службовій діяльності відзначили кримських правоохоронців

01.08.13 22:02 0 997
Завдяки високому професіоналізму, оперативності та майстерності, проявленим при виконанні службових обов'язків з охорони громадського порядку, сімферопольські патрульні на минулому тижні за «гарячими слідами» затримали двох зловмисників, які підозрюються у скоєнні грабежів на території Сімферополя.

Начальник ГУМВС України в Автономній Республіці Крим генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов в урочистій обстановці у присутності керівництва кримської міліції нагородив грошовою премією інспекторів батальйону патрульної служби при Сімферопольському міському управлінні сержанта міліції Костянтина Куліша, сержанта міліції Сейрана Харахади, сержанта міліції Артура Скребцова.

Крім того, премія стала нагородою для начальника сектора БНОН Красногвардійського районного відділу міліції капітана міліції Віктора Спасенко. Протягом півріччя під грамотним керівництвом начальника СБНОН Красногвардійського райвідділу міліції до кримінальної відповідальності притягнуто вісім наркозбувачів, ліквідовано два наркопритони та нарколабораторія.

Михайло Слєпаньов подякував правоохоронцям за неоціненний внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення правопорядку та законності.

Також генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов відзначив сміливість, відвагу та самовідданість міліціонера оперативної роти полку міліції особливого призначення «Беркут» при Головному управлінні МВС України в Автономній Республіці Крим сержанта міліції Андрія Кожарського.

Як повідомлялося раніше, відважний боєць «Беркута» під час чергування врятував потопаючих чоловіка та його 7-річного сина. На адресу начальника Головного управління прийшов лист подяки від Партенітської селищної голови Миколи Конєва.

Михайло Анатолійович подякував правоохоронця за мужність та геройський вчинок, нагородив грошовою премією, а також вручив грамоту Партенітської селищної ради, та побажав усім правоохоронцям подальших професійних успіхів.

СЗГ ГУ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Якщо товар повертає ...
Наступна новина: Автопарк волинської ДАІ ...

КОМЕНТАРІ