Міський голова Микола Романюк поінформував про надану допомогу на ліквідацію наслідків стихії у Луцьку

Міський голова Микола Романюк поінформував про надану допомогу на ліквідацію наслідків стихії у Луцьку

02.08.13 13:10 0 890
На початку другого пленарного засідання 43-ї сесії міської ради міський голова Микола Романюк повідомив, що голова облдержадміністрації Борис Клімчук підписав розпорядження, яким виділено 990 тис. грн для здійснення капітального ремонту водовідвідної системи для ліквідації підтоплення Луцької міської клінічної лікарні.

Міський голова подякував народному депутату України Ігорю Палиці, який виділив кошти на закупівлю п’яти мотопомп для відкачування води, а також надав допомогу пальним для ліквідації наслідків стихії у місті.

«Голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха допоміг будівельними матеріалами сім’ям на вул. Верещагіна, житлові будинки яких були підтоплені. На умовах співфінансування їм буде зроблено зливову каналізацію», - поінформував Микола Романюк.

Міський голова запропонував об 11:45 зробити перерву засідання, аби разом з депутатським корпусом вшанувати пам’ять видатної землячки - Лесі Українки, поклавши квіти до її пам’ятника на Театральному майдані міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ