В Закарпатській області правоохоронці Берегова опікуються відпочинком дітей-сиріт

В Закарпатській області правоохоронці Берегова опікуються відпочинком дітей-сиріт

02.08.13 13:31 0 805
Днями начальник Берегівського райвідділу міліції полковник Олександр Яцканич та співробітники кримінальної міліції у справах дітей завітали до керівництва товариства «Бумеранг», яке користується на правах оренди озером у селі Дийда Берегівського району.

Керівництво міліції звернулося з проханням приділити увагу 14-ти дітям, вихованцям Берегівської спецшколи-інтернату, де вчаться сироти або позбавлені батьківського піклування діти. Міліціонери просили керівництво товариства надати можливість відпочити дітям-сиротам.

Приємно відмітити, що керівники товариства погодилися на це, надавши дозвіл на відпочинок інтернатівцям на озері. При цьому слушною вимогою було забезпечення безпеки дітей під час відпочинку, наявність з ними вихователів, проведення відповідного інструктажу та оформлення документів.

Не варто й казати про безмежну радість дітей, яким надали можливість відпочити на мальовничому озері. Тож керівництво Берегівського райвідділу висловлює за це щиру вдячність директорам ТОВ «Бумеранг».

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Урал" залишився без ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ