У Львівській області у Червонограді затримали грабіжника

У Львівській області у Червонограді затримали грабіжника

02.08.13 14:48 0 880
Червоноградським міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 КК України відносно 16-річного місцевого мешканця, який протягом тривалого часу скоював грабежі, а саме шляхом ривка зривав золоті ланцюжки із ший жінок.

Як повідомив начальник Червоноградського Сектору карного розшуку Віталій Черник спочатку неповнолітній грабіжник спеціалізувався на сумках та портфелях, які виривав із рук людей за що відбував умовний термін покарання у кримінально-виконавчій інспекції м. Червонограда.

Так, 21 липня в Червоноградський МВ надійшла заява від 58-річної місцевої жительки про те, що близько 12 години невідома особа шляхом ривка заволоділа її золотим ланцюжком та кулоном, чим завдала збитків на суму 5 тисяч гривень. До міліції надійшло близько 6-ти заяв аналогічного змісту. Усі грабежі скоїв вищевказаний неповнолітній.

Після кожного злочину зловмисник одразу ж переодягався, а одяг викидав у смітник, щоб його не впізнали. Більшість злочинів скоював у спальних районах.

На даний час зловмисник арештований та знаходиться в СІЗО м. Львова. Згідно санкції ч. 2 ст.186 КК України йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 1 особу врятовано та 10 ...

КОМЕНТАРІ