На чемпіонаті із службового двоборства у Львові перемогли 
військовослужбовці з Івано-Франківська

На чемпіонаті із службового двоборства у Львові перемогли військовослужбовці з Івано-Франківська

02.08.13 13:35 0 810
У Західному територіальному командуванні внутрішніх військ завершились змагання із службового двоборства на першість територіального командування. За право представляти управління на чемпіонаті військ у серпні 2013 року змагались 40 спортсменів які представляли 10 команд із військових частин внутрішніх військ західних регіонів України. Змагання проходили на базі навчального центру Львівського полку внутрішніх військ.

За правилами змагань учасників розділили на 4 вікові групи : перша до 30 років друга 30-34 третя 35-39 років четверта 40-44 роки. Військові правоохоронці повинні були пробігти крос 3000 метрів зі стрільбою з пістолета Макарова по п’ять пострілів після подолання першого та другого кілометрів дистанції.

По результатам змагань перше місце вибороли представники Івано-франківського полку внутрішніх військ, друге місце дісталось військовим правоохоронцям Галицького з'єднання, третє місце взяли військовослужбовці Калинівського полку спеціального призначення внутрішніх військ.

Переможцями у вікових групах стали: у першій віковій групі старший сержант Роман Медведчук, представник Івано-Франківського полку внутрішніх військ, у другій прапорщик Орест Городецький з Галицького з'єднання внутрішніх військ. Кращим у третій віковій групі став підполковник Сергій Бутрик з Калинівського полку спеціального внутрішніх військ. У четвертій віковій групі переміг сержант Андрій Беген з Івано-Франківська.

Довідково: Службове двоборство це вид спорту метою якого є залучення всіх категорій військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів до регулярних занять спортом, удосконалення фізичних якостей та професійно-важливих прикладних навичок з кросу та стрільби з бойової зброї в умах фізичного навантаження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі змія вкусила ...

КОМЕНТАРІ