Прокуратура Луцька тримає на контролі розслідування зґвалтування лучанки

Прокуратура Луцька тримає на контролі розслідування зґвалтування лучанки

02.08.13 08:16 0 817
Прокуратурою міста Луцька здійснюється процесуальне керівництво розслідування обставин зґвалтування 34-річної лучанки.

Злочин трапився у ніч з 28 на 29 липня в обласному центрі Волині, поблизу будинку на проспекті Грушевського.

Після спільного розпиття алкогольних напоїв чоловік примусив жінку, всупереч її волі, вступити з ним у статеві зносини. Згодом, завдавши потерпілій численних ударів ножем, забрав мобільний телефон, гроші та втік з місця злочину.

Підозрюваного, завдяки оперативним та злагодженим діям правоохоронців, затримано. Ним виявився 29-річний уродженець Рожищенського району, який був уже неодноразово судимий.

Упродовж доби правоохоронці провели ряд ефективних слідчо-оперативних дій та зібрали достатньо доказів, які вказують на вину затриманого у вчиненні злочинів.

Нині чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.4 ст. 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки ), ч.2 ст.15, п.п. 6, 9 ч.2 ст.115 (закінчений замах на вбивство із корисливих мотивів та з метою приховати злочин) та ч.2 ст. 187 (заволодіння чужим майном, поєднане з насильством, що є небезпечним для життя та здоров’я потерпілої, вчинене особою, яка раніше вчиняла розбій) Кримінального кодексу України.

Прокуратура міста Луцька
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Важливі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ