В Закарпатській області спрощення процесу звітування, зменшення перевірок – це лише частина переваг РРО з електронною стрічкою

В Закарпатській області спрощення процесу звітування, зменшення перевірок – це лише частина переваг РРО з електронною стрічкою

02.08.13 08:30 0 775
Про це на шньому семінарі зазначив начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій Департаменту податкового та митного аудиту Міндоходів України Павло Сідоров.

Під час заходу фахівці Міністерства, Головного управління Міндоходів у Закарпатській області та асоціації «Української технології товарно – грошового обігу» розповіли про особливості впровадження на теперішньому етапі реєстраторів розрахункових операцій та основні позитивні моменти, які сприятимуть не тільки спрощенню звітування, а й стимулюватимуть розвиток підприємницької діяльності. Адже застосування РРО, які формують електронну стрічку і автоматично відправляють інформацію на сервери Міністерства доходів і зборів України, не вводить додаткових обов'язків, а лише змінюють старий порядок подання звітності. Платники зекономлять час на поданні звітності і зможуть приділити більше уваги своїй безпосередній діяльності.

Павло Сідоров наголосив, що підприємцям, котрі досі не перейшли на звітування в електронній формі необхідно найближчим часом підключити РРО нового зразка або доопрацювати існуючі, оскільки цей процес потребує належної уваги та достатньої кількості часу для адаптації.

Наразі виробники касової техніки можуть в достатній кількості забезпечити потреби суб’єктів господарювання апаратами, які повністю відповідають всім вимогам законодавства та включені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Спільними зусиллями - ...

КОМЕНТАРІ