Ужгородські міліціонери затримали розбійника, любителя суші…

Ужгородські міліціонери затримали розбійника, любителя суші…

02.08.13 08:21 0 850
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородської міліції за гарячими слідами затримали місцевого мешканця, який здійснив розбійний напад на 18-річного ужгородця, забравши від жертви гроші й паспорт.

Днями до Ужгородського міськвідділу міліції із заявою звернувся 18-річний Владислав, місцевий мешканець. Юнак повідомив, що його знайомий Василь, без будь-яких пояснень, побив його та забрав гаманець, в якому знаходилося 200 гривень та паспорт громадянина України.

Як з’ясували правоохоронці, чоловіки познайомилися рік тому на одному з приватних підприємств міста, де разом працювали. Не дивлячись на досить велику різницю у віці (12 років) знайшли, як то кажуть, спільну мову, деякий час приятелювали. Дружні взаємовідносини, проте, між ними закінчилися через борг...

Під час бесіди з правоохоронцями «розбійник» розповів, що кілька місяців тому він дав потерпілому мобільний телефон та позичив йому 300 гривень у борг на два місяці. Але у визначений час Владислав ні телефон, ні гроші не повернув. Почав уникати зустрічей, на телефонні дзвінки не відповідав. Тож чоловік вирішив силоміць забрати те, що належить йому.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством), за що передбачено позбавленням волі на строк від трьох до семи років, — зазначив в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

P.S. Дивує байдужість свідків даної події, адже цей випадок мав місце в обідню пору, коли на вулиці було людно. На жаль, ніхто не заступився за хлопця. Тож міліція звертається до громадян з проханням не бути байдужими до людської долі. Якщо ви стали випадковими свідками подібних вчинків, одразу телефонуйте за номером «102». Міліція завжди прийде на допомогу.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Економічний, науковий та ...
Наступна новина: Волинь: ВАТ «Рожищенський ...

КОМЕНТАРІ