На Хмельниччині співробітники ДСНС нагадують відпочиваючим правила безпечної поведінки на воді

На Хмельниччині співробітники ДСНС нагадують відпочиваючим правила безпечної поведінки на воді

02.08.13 08:09 0 798
У зв’язку з поліпшенням погодних умов, більшість людей надала перевагу відпочинку на озерах, річках та інших водоймах. Але на жаль іноді такий відпочинок закінчується трагічно.

З метою запобігання загибелі людей на воді 30-31 липня співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з представниками засобів масової інформації провели рейд на водоймах м.Нетішина.

Під час рейду з відпочиваючими проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження травмування та загибелі людей на воді. Роз’яснені вимоги правил безпеки під час купання та користування плавзасобами. Доведені основні причини, що зазвичай призводять до нещасних випадків. Особливо рятувальники застерегли батьків, які перебувають на пляжах з малолітніми дітьми, аби вони не залишали їх ні на мить без нагляду. Серед відпочиваючих розповсюджувались пам’ятки та листівки застережного характеру.

ДСНС закликає громадян суворо дотримуватись елементарних правил безпеки на воді з однією метою – уберегти своє життя та життя своїх дітей. Пам’ятайте – порушення правил безпеки призводить до трагічних наслідків. Ні в якому разі не можна купатися в незнайомих або необладнаних для цього належним чином місцях. Небезпечно заходити у воду в нетверезому стані, пірнати з мостів, на мілководді та після тривалого перебування на сонці. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді, контролюйте ігри дітей. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко, уникайте води зі швидкою течією.

3-й ДПРЗ по охороні ХАЕС

та м. Нетішин
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН: в Іраку за липень ...
Наступна новина: Волинь: співробітники ...

КОМЕНТАРІ