Івано-Франківщина: проведено роботи з енергозбереження у Витвицькій амбулаторії на Долинщині

Івано-Франківщина: проведено роботи з енергозбереження у Витвицькій амбулаторії на Долинщині

02.08.13 08:14 0 924
31 липня заступник голови районної державної адміністрації Михайло Данилюк, керівник апарату райдержадміністрації, депутат районної ради по Витвицькому мажоритарному виборчому округу № 5 Катерина Олійник, головний лікар Долинської ЦРЛ Ігор Романюк, Витвицький сільський голова Богдан Бандра оглянули приміщення Витвицької амбулаторії та ознайомилися із ходом виконання за програмою ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду –ІІ».

Представники влади та центральної лікарні зазначили, що жителі Витвиці матимуть кращі умови для отримання медичних послуг. Також очікують отримання нового медичного обладнання. У зустрічі з керівництвом взяли участь головний лікар амбулаторії Марія Котоус та працівники медичного закладу села.

Амбулаторія знаходиться в приміщенні, що потребує значних капіталовкладень та ремонту. Першочергове завдання - заміна вікон та дверей на енергозберігаючі шляхом участі у проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІ», який розпочався у грудні 2011 року. У його реалізації беруть участь 4 громади Долинського району.

У селі Витвиця 21 грудня 2011 року створено ГО «Витвичанка» (голова – Котоус Остап Михайлович). У рамках проекту ЄС/ПРООН саме у Витвиці впроваджено мікропроект ЄС/ПРООН «Покращення медичних послуг у амбулаторії с. Витвиця, шляхом заміни вікон та дверей». Загальна сума проекту становить 160,593 грн. Крім коштів проекту здійснюється співфінансування з обласного і районного бюджетів та внеску громади. На даний час в амбулаторії с.Витвиця вже встановлено 34 енергозберігаючих вікон та 7 дверей. На черзі - придбання і встановлення медобладнання на суму 32500 грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ