Івано-Франківські міндоходівці зустрілись з головами сільських рад

Івано-Франківські міндоходівці зустрілись з головами сільських рад

02.08.13 08:41 0 849
Керівництво міської ДПІ ініціювало таку зустріч в рамках подальшої співпраці щодо збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів.

За «круглим столом» у начальника інспекції зібрались представники сільських рад, які входять до Івано-Франківської міської ради: Вовчинців, Крихівців, Угорників, Хриплина та Микитинців. Зокрема, вони обговорили питання забезпечення поступлень до сільських бюджетів плати за землю та погашення заборгованості з цієї плати.

Як зазначив під час зустрічі начальник міської ДПІ Дмитро Романюк, за минулий рік казна сільських рад поповнилась від плати за землю на 9 млн.гривень. Однак, ці надходження могли би бути вагомішими, якби усі користувачі земельних ділянок своєчасно сплачували плату за землю та не допускали податкового боргу. Ця заборгованість складає майже 1,7 млн.грн. Граничний термін плати за землю за поточний рік для громадян міста Івано-Франківська настає 26 серпня. Тому нині основним завданням міських міндоходівців та працівників сільських рад є недопущення збільшення податкового боргу по платі за землю та забезпечення повноти її сплати. Основний акцент тут ставиться на проведенні спільної роз‘яснювальної роботи серед громадян та підприємств, які володіють земельними ділянками або орендують їх на території сільських рад.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ