В Івано-Франківській області правоохоронці швидко відшукали зниклу 4-річну дитину

В Івано-Франківській області правоохоронці швидко відшукали зниклу 4-річну дитину

02.08.13 08:26 0 953
Ополудні у вівторок на спецлінію 102 звернулася 35-річна жителька Коломиї із повідомленням про зникнення чотирирічного сина.

Жінка розповіла прибулим працівникам кримінальної міліції у справах дітей, що малий пропав біля професійно-технічного училища. Міліціонери обійшли прилеглу територію й натрапили на хлопчика… в капличці на території училища. Розпочався дощ, і дитина заховалася від нього в культовій споруді. Правоохоронці передали хлопчика неуважній матері.

Шановні громадяни! Ознайомтеся із переліком першочергових заходів, яких треба вжити в разі зникнення дитини.

Негайно повідомте органи внутрішніх справ. Розшук дитини починається відразу після отримання повідомлення про зникнення дитини. Візьміть із собою фото дитини, повідомте інформацію щодо прикмет дитини, наявних у неї захворювань, окресліть коло осіб, з якими дитина спілкувалася останнім часом, маршрут прогулянок.

Якщо дитина загубилася в громадському місці, негайно повідомте про це охорону, адміністрацію організації, нехай вони контролюють входи-виходи приміщення, перевірять туалети, автостоянки, повідомлять про зникнення прикмети дитини через гучномовець.

У громадському транспорті не соромтеся голосно повідомити про зникнення дитини.

Якщо дитина зникла з дому, перевірте її речі, особистий щоденник, шукайте залишену записку. Згадайте про підозрілі телефонні дзвінки, розмови, знайомих дитини останнім часом.

Залучайте якомога більше людей до пошуків дитини, не зупиняйте пошуків навіть уночі.

Помістіть інформацію, прикмети дитини у соціальних мережах, засобах масової інформації, на радіо.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ