Економічний, науковий та культурний потенціал Львівщини представлять на виставковій акції «Барвиста Україна» у Києві

Економічний, науковий та культурний потенціал Львівщини представлять на виставковій акції «Барвиста Україна» у Києві

02.08.13 08:21 0 773
Туристичні принади Львівської області презентуватимуть у столиці. На виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука економічний, науковий та культурний потенціал Львівщини буде представлено на виставковій акції «Барвиста Україна», що відбудеться 20-23 серпня у Національному комплексі «Експоцентр України» (м. Київ).

Згоду на участь у виставковому заході дали 28 підприємств області та 10 майстрів народних промислів. Під час виставки буде презентовано туристичну та курортну галузь Львівщини, а на 4-ох стендах представлять дерев’яні храми, які внесено до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Також у столиці представлять успішно реалізовані проекти у галузях рослинництва, тваринництва, розвитку сільськогосподарських кооперативів області. Львівська національна академія мистецтв презентуватиме кращі студентські роботи.

Зазначимо, виставкова акція «Барвиста Україна» проводиться на виконання Указу Президента України «Про вдосконалення проведення виставково-ярмаркових заходів у Національному комплексі «Експоцентр України», відповідно до доручення Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ