Вадим Гураль привітав прикордонників з 70-річчям створення Львівського прикордонного загону

Вадим Гураль привітав прикордонників з 70-річчям створення Львівського прикордонного загону

02.08.13 08:43 0 881
1 серпня, заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в урочистостях з нагоди 70-ої річниці створення Львівського прикордонного загону.

Вадим Гураль від імені голови обласної державної адміністрації привітав особовий склад Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та ветеранів–прикордонників із святом, та побажав міцного здоров’я, щастя, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я України.

«Особлива шана ветеранам, які передають свій досвід, знання і вміння, допомагають виховувати молоде покоління в дусі патріотизму і любові до Батьківщини», – сказав заступник голови ЛОДА у вітальному слові.

Вадим Гураль також вручив Почесні грамоти облдержадміністрації за сумлінне виконання обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу охорони держаного кордону та з нагоди 70-річчя створення прикордонного загону кращим працівникам прикордонної служби.

«Своєю сумлінною працею, професійним ставленням до виконання службових обов’язків, вагомими досягненнями у виконанні важливих державних завдань ви заслужили високу оцінку своєї діяльності з боку населення та керівництва області», – зазначив заступник очільника області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Автопарк волинських ...

КОМЕНТАРІ