Чернігівщина: Важливі питання життєдіяльності територій обговорили в облдержадміністрації

Чернігівщина: Важливі питання життєдіяльності територій обговорили в облдержадміністрації

02.08.13 08:16 0 805
Актуальні питання життєдіяльності підвідомчих територій, стан виконання актів і доручень Глави держави та реалізації соціальних ініціатив Президента України розглянули та обговорили на нараді, яку 1 серпня провів в.о. голови облдержадміністрації Микола Стрілець. До діалогу були запрошені заступники голови облдержадміністрації Олександр Шанойло і Віктор Геращенко, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, голови районних державних адміністрацій, міські голови Чернігова і Прилук, секретар Ніжинської міської ради.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець акцентував увагу на завданнях, які мають стати пріоритетними у подальшій роботі. Зокрема, необхідно докласти зусиль до вирішення питань щодо ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати, готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, оздоровлення дітей, підготовки закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період, завершення комплексу збиральних робіт зернових культур тощо.

Він також наголосив на посиленні контролю за розглядом та забезпеченням оперативного опрацьовування звернень громадян та вирішенням проблемних питань, які були порушені жителями населених пунктів у рамках проекту «Діалог з країною».

За результатами наради Микола Стрілець дав доручення керівникам районів та міст забезпечити дієвий контроль за виконанням власних розпорядчих документів, посилити вимоги до ведення аналітичної роботи та ґрунтовно проаналізувати стан виконання актів і доручень Президента України.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ