Тернопілля: голова ОДА обговорив з керівництвом корпорації «Агропродсервіс» питання забезпечення житлом молодих спеціалістів

Тернопілля: голова ОДА обговорив з керівництвом корпорації «Агропродсервіс» питання забезпечення житлом молодих спеціалістів

02.08.13 08:35 0 925
Про забезпечення молодих спеціалістів житлом йшлося під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна з керівництвом корпорації «Агропродсервіс».

Як розповів генеральний директор підприємства Іван Чайківський - очолювана ним корпорація з минулого року почала займатись реалізацією таких проектів.

«У жовтні плануємо в господарстві здати в експлуатацію однин будинок на дві сім‘ї – по 130 кв. м. Це перший такий проект. В подальшому маємо намір досить серйозно працювати над цим питанням, споруджуючи більшу кількість таких будинків», - каже Іван Чайківський.

Він розповів, що до роботи в корпорації залучається багато молодих фахівців, в тому числі й з інших міст.

«Тому молодіжне будівництво буде актуальне в найближчі роки, - вважає І.Чайківський. - Ми будемо споруджувати таке житло у різних населених пунктах, де орендуємо землю».

Голова облдержадміністрації схвально оцінив таку ініціативу: «Приємно, що керівники аграрного сектора економіки краю розуміють важливість залучення молодих фахівців, створення для них належних умов».

Валентин Хоптян зазначив, що проекти зі спорудження житла для молодих спеціалістів реалізовуються і окремих господарствах Заліщицького та Гусятинського районів.

Голова ОДА також наголосив, що в області, на виконання доручень Президента України та Уряду, реалізовується ряд програм, в тому числі й програма «Доступне житло».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області до ...
Наступна новина: Туристична Асоціація ...

КОМЕНТАРІ