Спільними зусиллями - заради безпеки та спокою громадян Кіровоградщини

Спільними зусиллями - заради безпеки та спокою громадян Кіровоградщини

02.08.13 08:31 0 799
Для зручності обслуговування громадян дільничними інспекторами міліції на території Свердловського мікрорайону міста Кіровограда було відкрито новий пункт міліції.

У приміщенні проведено повний капітальний ремонт. Крім того, кабінет «шерифа» обладнано новими меблями, необхідною оргтехнікою та засобами зв’язку. Одним словом, забезпечені необхідні умови для комфортної та дієвої роботи дільничних інспекторів, які будуть обслуговувати мікрорайон.

В урочистостях з нагоди відкриття нового опорного пункту взяли участь начальник відділу дільничних інспекторів міліції Кіровоградського міськвідділу Ігор Іванов та депутат Кіровоградської міської ради Олександр Шамардін, які й перерізали символічну червону стрічку.

Ігор Владиславович подякував депутату за надання допомоги у виділенні та ремонті приміщення.

«Дана подія є дуже важливою для мешканців мікрорайону. Звертайтеся до правоохоронців з будь-якими проблемами, а працівники міліції, зі свого боку, будуть робити все можливе, щоб кіровоградці почувалися безпечно. Адже головний принцип роботи міліції – «Людина – понад усе» - відмітив начальник відділу дільничних інспекторів міліції.

У свою чергу, Олександр Шамардін привітав жителів з приємною новиною й висловив упевненість в тому, що завдяки спільній роботі правоохоронців та представників органів місцевого самоврядування на території буде спокій і порядок.

У приміщенні нового опорного пункту прийом громадян будуть проводити старший дільничний інспектор міліції Олександр Василенко та дільничний інспектор міліції Микола Проценко.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ