У Криму за отримання неправомірної вигоди затримано держслужбовця

У Криму за отримання неправомірної вигоди затримано держслужбовця

02.08.13 16:53 0 822
Працівник однієї з держустанов в якості неправомірної вигоди вимагав грошові кошти в сумі вісім тисяч гривень. Своєчасне втручання працівників ДСБЕЗ завадило горе-службовцю скористатися легкою здобиччю.

- Неправомірну вигоду посадовець вимагав за сприяння у видачі виписки про власність на земельну ділянку, - коментує заступник начальника УДСБЕЗ ГУМВС України в АР Крим підполковник міліції Віктор Васильєв. - Вказану ділянку площею 0,15 га кримчанин мав намір використовувати під будівництво житлового будинку, - додав Віктор Валентинович.

У день передачі коштів, ласий на чужі гроші службовець був затриманий правоохоронцями на гарячому.

Слідчим управлінням Головного управління МВС України в АР Крим даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою). В даний час проводяться заходи щодо встановлення інших фактів протиправної діяльності з боку держслужбовця.

Корупціонеру загрожує до десяти років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

СЗГ ГУ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зробимо владу ...
Наступна новина: Сноуден залишив московський ...

КОМЕНТАРІ