За побиття сусідки житель Тернопільщини отримав п'ять років ув'язнення

За побиття сусідки житель Тернопільщини отримав п'ять років ув'язнення

02.08.13 17:12 0 915
30-річний житель одного з сіл Теребовлянського району жорстоко розправився з односельчанкою за те, що вона, начебто ображала його дітей.

Ця драматична подія сталася восени минулого року. 30-річному чоловіку не сподобалося те, як сусідка спілкується з його двома неповнолітніми дітьми. На його думку, жінка постійно словесно ображала їх. Саме за це вирішив помститися їй. Одного дня, одягнувши на обличчя саморобну маску, чоловік зайшов на сусідське подвір’я і напав на жінку. Він гамселив її по голові, поки вона не втратила свідомість.

Медики госпіталізували потерпілу до лікарні. У неї діагностували: черепно-мозкову травму, переломи щелепи, носа та численні забої на обличчі. Судово-медична експертиза встановила: жінці нанесено 25 ударів.

Затримати підозрюваного міліціонерам вдалося за гарячими слідами. До слова, чоловік вже раніше мав чималий кримінальний досвід – був судимий за розбій та грабіж.

Нещодавно прозвучав вирок суду. Чоловіка визнано винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень сусідці. П’ять років позбавлення волі - такий став вирок для підсудного. Апеляційний суд області залишив призначену міру покарання без змін.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич вимагає ...

КОМЕНТАРІ