У Житомирі міліція затримала грабіжника просто на місці скоєння злочину

У Житомирі міліція затримала грабіжника просто на місці скоєння злочину

02.08.13 17:18 0 804
Під час нічного патрулювання вулицями Житомира працівники батальйону патрульної служби при УМВС затримали 25-річного парубка, який устиг почистити кишені житомирянина.

Пізно увечері того дня до чергової частини Корольовського райвідділку міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з житомирських вулиць відбувається сутичка між двома чоловіками. На місце події негайно було направлено найближчий по розташуванню черговий наряд міліції. За вказаною адресою екіпаж патрульної служби застав далеко недвозначну картину: один чоловік відкрито нишпорив по кишеням іншого. Побачивши патрульних міліціонерів, молодик сполошився й навіть спробував утекти, проте зникнути йому завадили правоохоронці.

Виявилося, 46-річний житомирянин, що знаходився у безпорадному від кількості вжитого алкоголю стані, повертався додому. Однак мандрівка темною вулицею закінчилась для нього несподівано неприємною зустріччю. На його шляху з’явився незнайомець, який, скориставшись неадекватним станом чоловіка, збив його з ніг та спробував обібрати кишені. Потерпілий у присутності правоохоронців виявив відсутність свого мобільного телефону та барсетки.

Під час проведення поверхневого огляду затриманого молодика патрульні виявили зниклі речі у нього.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Корольовського РВ УМВС м.Житомира, працівники якої зафіксували вчинене кримінальне правопорушення і доставили затриманого, 25-річного жителя обласного центру, до райвідділку. З’ясувалося, що затриманий молодик уже мав проблеми із законом, адже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України. Цього разу хлопцеві може загрожувати позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

За словами командира батальйону патрульної служби при УМВС Анатолія Монзолевського, охороняти громадський порядок у Житомирі щодня беруться до 80 патрульних бійців. Саме вони найпершими дізнаються про події кримінального характеру, що трапляються на міських вулицях, а також уживають усіх можливих заходів, аби затримати зловмисників. А від негайного повідомлення про скоєння кримінального правопорушення до міліції напряму залежить оперативне розкриття та затримання осіб, причетних до його скоєння.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич вимагає ...
Наступна новина: У півфіналі чемпіонату ...

КОМЕНТАРІ