На Вінниччині громада селища Дашів подякувала за роботу своєму дільничному інспектору

На Вінниччині громада селища Дашів подякувала за роботу своєму дільничному інспектору

02.08.13 17:25 0 885
На адресу начальника міліції Вінниччини надійшов лист від жителів смт. Дашів Іллінецького району. Мешканці селища висловили щиру подяку дільничному інспектору Олександру Закревському за розкриття кримінальних правопорушень та примирення громади.

Лейтенант міліції вже два роки працює дільничним в селищі з шеститисячним населенням.

- Бути дільничним нелегка праця, але довіра мешканців Дашіва дозволяє мені добре справлятися зі своєю роботою, - розповідає Олександр Закревський. – Якщо кожен буде сумлінно виконувати свою роботу та добре відноситись до людей, населення повірить у авторитет міліції.

Майже кожен день до нього йдуть люди з будь-якою проблемою, часто звертаються за порадою.

Міліціонер проводить профілактичні бесіди з підлітками, розповідаючи про негативні наслідки вживання алкоголю і наркотиків, відвідує батьківські шкільні збори.

Не забуває дільничний і про літніх мешканців Дашіва, завжди зайде до них, допоможе.

«З яким би питанням не звернулись за допомогою до свого дільничного, він завжди уважно вислухає, порадить та прийме вірне рішення. Це людина, яка знаходиться на своєму місці. По його ставленню до роботи та людей необхідно рівнятись усім правоохоронцям, тоді буде більше порядку», - пишуть у своєму листі жителі селища Дашів.

У вільний від роботи час чоловік займається футболом та очолює Дашівську футбольну команду, яка в районних змаганнях зайняла друге місце. Міліціонер самостійно організовує турніри з футболу для дітей шкільного віку та студентів. Він переконаний, що спорт – запорука міцного здоров’я та формування стійкого характеру.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алла Шлапак: Вихід лише ...
Наступна новина: Дмитро Романюк: Процес ...

КОМЕНТАРІ