Шахрайка

Шахрайка "зняла порчу" разом із золотом

02.08.13 17:37 0 839
Завдяки пильності дільничного інспектора міліції в Іллічівську, що під Одесою, було затримано дівчину, яка обманним шляхом забирала золоті прикраси у мешканок міста.

В чергову частину Іллічівського міськвідділу зателефонувала стривожена жінка, яка розповіла про те, що на одній з вулиць міста невідома особа обдурила і обікрала її сорокарічну знайому.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, де перебувала потерпіла. Було встановлено, що коли потерпіла поверталася з моря, на лавці біля її будинку сиділа молодиця, яка здалася їй дуже красивою. Помітивши, що на неї звернули увагу, дівчина покликала жінку і стала говорити їй про те, що на неї наведено «порчу». Потерпіла намагалася піти, але та її наздоганяла і випрошувала гроші. Жінка віддала їй п'ятдесят гривень, але дівчина на цьому не зупинилася та продовжила розмовляти з потерпілою...

Через деякий час жінка усвідомила, що знаходиться на вулиці одна, нової знайомої поруч немає, як немає і золотих прикрас, що були на ній вдягнені. Озирнувшись, вона побачила двох дівчат, в одній з яких впізнала нещодавню співрозмовницю. Наздогнавши їх, потерпіла спитала дівчину про золото, але та відповіла, що нічого, крім 50 гривень, не брала, а золото нібито зникло саме і з'явиться наступного дня.

Вартість прикрас, які втратила жінка, становить близько 10 тисяч гривень.

Оперативним черговим на пошуки зловмисниці був орієнтований весь особовий склад Іллічівського міського відділу міліції.

Близько 22 години дільничний інспектор в ході проведення відпрацювання під умовною назвою «Берег» в районі парку «Приморський» помітив дівчину, схожу по прикметам на розшукувану. Він повідомив про це черговому, і на місце виїхав наряд патрульно-постової служби. Зловмисницю було затримано та доставлено до міськвідділу міліції. Нею виявилася 24-річна мешканка Ізмаїла, у якої оперативники вилучили речові докази - викрадене золото.

Начальник Іллічівського МВ Микола Кравченко повідомив, що від рук цієї шахрайки того ж дня постраждала ще одна мешканка Іллічівська. Але правоохоронці припинили ланцюжок правопорушень - за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального Кодексу України.

Потерпіла дуже вдячна співробітникам міліції за оперативність і професійну роботу. Її інтереси захищені повною мірою - майно знайдене, а кривдницю затримано.

ВЗГ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківці можуть ...
Наступна новина: У Криму чиновники нагріли ...

КОМЕНТАРІ